بزن بریم
منوی دسته بندی

تغذیه مناسب تب مالت

تغذیه مناسب تب مالت یکی از مهترین راه کمک به درمان می باشدکه اگر اختصاصی می خواهید. برنامه را بگیرید می توانید از طریق لینک زیر فرم مربوطه را پر کنید تا یک برنامه جامع برای شما ارسال کننیم.

برای دریافت تغذیه ویژه اینجا کلیک کنید

تب مالت چیست ؟


تب مالت یا بروسلوز یک بیماری قابل انتقال بین انسان و دام است که از طریق حیوانات آلوده و فرآورده‌های آن‌ها منتقل می‌شود که بیشتر از طریق لبنیات آلوده و به صورت نادر از هوا یا تماس به انسال منتقل می شود

دوره تب مالت

تب مالت می تواند به ۵ تا ۶۰ روز علامتهای زیادی نداشته باشد.

علائم تب مالت

تب مالت علایم مشابه آنفولانزا دارد. مانند:

تب و لرز، تعریق، ضعف، خستگی، درد کمر، درد مفاصل، سردرد

آزمایشات ویژه تب مالت

نام آزمایش:

  • آزمایش رایت ( اسلاید و لوله ای) ( Wright Agglutination, SAT, TAT )
  • 2- ام. ای ( 2-ME )
  • کومبس رایت ( Coomb′s Wright )
  • آنتی بادی IgM و IgG علیه بروسلا

درمان در طب کلاسیک

چون یک بیماری عفونی میباشد درمان از طریق آنتی‌بیوتیک‌ها صورت میگیرد

درمان تب مالت در طب سنتی

برای درمان درد طب سنتی روش های متعددی وجود دارد که ما توصیه می کنیم از طریق متخصص طب سنتی انجام بگیرد ماننده: حجامت عام و کبد، خوردن سیب کال، روغن بنفشه و مالیدن عرق کاسنی روی پیشانی برای پایین آوردن تب

و برای بعضی از افراد خوردن گیاهان مریم گلی، و زعفران مناسب می باشد. و در درمان سنتی تب مالت کاربرد دارند.

تغذیه مناسب تب مالت

تغذیه مناسب تب مالت بهتر است در اولین مراحله غذاهای نرم و لطیف به بیمار داده شود و کم کم پس از بهبودی به غذاهای معمولی خود باز گردانیده شود.

در مرحله اول ما باید سعی کنیم وزن بدن در حد مطلوب حفظ گردد

ساده ترین رژیم غذای برای این بیماران خوردن روزانه یک حبه سیر می باشد

و غذای که باید در هفته به بیمار داده شود سوپ پیاز می باشد که باید هفته ای ۲ تا ۳ مرتبه سوپ سیر بدون گوشت، استفاده کند.

  1. همچنین بهتر هست که این خوراکی ها را از رژیم غذایی خود حذف کنید تخم مرغ، هویج، جعفری، کلم بروکلی، کاهو، گوشت و شلغ

تغذیه مناسب برای تب مالت می‌تواند بهبود وضعیت سلامتی شما کمک کند. در ادامه توصیه‌هایی برای تغذیه مناسب برای تب مالت آورده شده است:

تغذیه سالم: تغذیه سالم شامل مصرف مواد غذایی سالم و تنوع در غذاها است. سعی کنید از مواد غذایی سالم مانند میوه‌ها، سبزیجات، غلات کامل و ماهی استفاده کنید.

کنترل وزن: اگر دارید اضافه وزن دارید، سعی کنید وزنتان را کنترل کنید. این می‌تواند به کاهش فشار خون و بهبود عملکرد قلب کمک کند.

کاهش مصرف نمک: کاهش مصرف نمک می‌تواند به کاهش فشار خون کمک کند. سعی کنید از نمک کمتر استفاده کنید و از جایگزین‌های نمک مانند ادویه‌های طبیعی استفاده کنید.

مصرف مواد غذایی با پروتئین بالا: مصرف مواد غذایی با پروتئین بالا مانند ماهی، مرغ، لوبیا و تخم مرغ می‌تواند به افزایش سیستم ایمنی بدن کمک کند.

مصرف مواد غذایی پر از فیبر: مصرف مواد غذایی پر از فیبر مانند سبزیجات، میوه‌ها و غلات کامل می‌تواند به بهبود عملکرد روده و کاهش خطر بیماری‌های قلبی کمک کند.

محدود کردن مصرف چربی اشباع: سعی کنید از مصرف چربی اشباع مانند چربی اشباع حیوانی، روغن‌های ناسالم و خوراک‌های فراوان چربی اشباع خودداری کنید.

مصرف مواد غذایی غنی از ویتامین D: مصرف مواد غذایی غنی از ویتامین D مانند ماهی، تخم مرغ و نمک دار کمک کرده است تا سطح ویتامین D بدن را افزایش دهد.

به عنوان یک توصیه کلی، قبل از ایجاد یک برنامه غذایی جدید، بهتر است با یک پزشک یا متخصص تغذیه مشورت کنید تا برنامه غذایی مناسب برای شرایط شما ایجاد شود.

محمد حسین زارع خورمیزی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *